+40 731 525 872 office@verticalsolutions.ro

Hai cu noi la inaltime!

Daca nu ai frica de inaltime si esti interesat de o cariera de alpinist utilitar, dar nu ai experienta, iti oferim cursuri de calificare pentru lucru la inaltime.

Trimite CV-ul

Gura Leului 57, Bucuresti

}

L-V 8:30-17:30

office@verticalsolutions.ro

0731 525 872

 

 

Aplica online

Ce este alpinismul utilitar?
Alpinismul utilitar reprezintă acel sector de activitate care constă în special în ascensiunea sau coborârea pe clădiri sau orice altă structură cu acces dificil (turnuri, antene, macarale etc.), utilizând echipamentul de alpinism și având ca scop efectuarea unor intervenții.
Unde isi desfasoara activitatea alpinistul utilitar?
Alpinistul utilitar poate lucra intr-o gama foarte larga de domenii precum: constructii, publicitate, telecomunicatii, geotehnica, toaletari arbori, mentenanta eoliene etc
Cat poti castiga pe un post de alpinist utilitar?
Salariul unui alpinist utilitar variaza in functie de compentente, de experienta, dar si de recomandarile fostilor angajatori. Avand in vedere cele mentionate anterior, salariul incepe de la 2500 lei si ajunge pana la 4500 lei.
Ce aptitudini trebuie sa ai pentru a fi un bun alpinist utilitar?
Sa ai o conditie fizica buna, pentru ca va trebui sa escaladezi cladiri (si nu numai), iar pentru asta va trebui sa dai dovada de rezistenta. Sa ai spirit de observatie si capacitatea de a lua rapid decizii, chiar si in situatiile de criza. Sa fii atent la detalii. Sa ai dexteritate, pentru a reusi sa manevrezi instrumentele de lucru chiar si atunci cand esti suspendat. Sa fii organizat, responsabil si serios. Sa fii atent la indicatii, sa comunici eficient si sa reusesti sa te coordonezi cu ceilalti colegi.
Ce responsabilități vei avea ca alpinist utilitar?
Vei realiza lucrări de constructii și reparații la înălțime (zugrăveli, reparații, izolație termică, curățarea ferestrelor și a fațadelor din sticlă, instalarea și montarea antenelor etc.). Vei executa manevrele de coardă. Vei curăța jgheaburi, burlane și acoperișuri. Vei monta panouri și bannere de publicitate outdoor. Vei realiza toaletarea copacilor. Vei contribui la salvarea unor persoane sau a unor animale blocate la înălțime. Vei monta diferite decoruri sau instalații. Vei respecta programul de lucru stabilit. Vei ține cont de indicațiile șefului de echipă. Vei avea grijă de materialele și de instrumentele de lucru primite. Vei respecta normele de securitate și de protecție a muncii.